Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kapszulás antibiotikummal...

Kapszulás antibiotikummal arcbőrt kezelni? Vad ötlet?

Figyelt kérdés
Pattanásokkal küzdök már jó ideje. Van otthon antibiotikum, régről megmaradt, de még nem járt le a szavatossága. A zynerith nevű készítményt már többször is használtam, attól mindig jobb lett - ez antibiotikumot tartalmaz. Csak drága, ráadásul csak receptre adják, gondolom az antibiotikum tartalma miatt. Vad ötlet lenne valahogyan az arcomra kenni ezt? Mondjuk vízben feloldanám, vagy ilyesmi. Mi a legrosszabb, ami történhet? Augmentin egyébként.
2012. jan. 20. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit sem fog használni. Pattanásokra nagyon jó az Aknesol ecsetelő. Patikában kapható és olyan 1000 ft körül van.
2012. jan. 20. 11:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy az alkohol szárít, öregít. Ha ez még nem lenne elég, lehet allergiás is vagyok rá. Sokminden, ami alkoholt tartalmaz, apró pattanásokat hoz ki, aftershave, arclemosó. Hiába krémezem be utána. Talán egy próbát megér, bár azért az ezer forint sem olcsó.
2012. jan. 20. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, nem olcsó de ez legalább használ. Ha nem bírod az alkoholt, akkor szerintem menj el a patikába és kérdezd meg, hogy milyen alkoholmentes készítményeik vannak, vagy tudnak-e ilyet csinálni. A patikában kevert dolgok általában lényegesen olcsóbbak, mint a sima kereskedelmi fogalomban lévők.

A gyulladáscsökkentő így nem fog felszívódni a bőrödön keresztül.

2012. jan. 20. 12:55
 4/4 anonim válasza:
Látom azért csak töröltetted a hozzászólásom, pedig semmi kötözködés nem volt benne pusztán a hazugságodat lepleztem le.
2013. febr. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!