Az öcsém 4 éves és megszerezte a fogamzásgátlómat. Bevett belőle egyet vagy kettőt. Ugye nem lesz baja?
Szólj anyukádnak és szerintem is doki.
Mikor történt,tehát mennyi idő telt el azóta kb?
Mondtam anyának. Azért nem tudom hogy egy vagy kettő mert kettő hiányzik és nem tudjuk hogy mindkettőt bevette-e vagy csak egyet. De az egy az tuti mert sírva mondta a drága.:S
Hát tegnap szerintem délután körül mert én este mentem haza és akkor találtam meg. De nem tudom pontosan behatárolni hogy mikor.
Orvost kell megkérdezni, de nem valószínű, hogy baja lesz tőle. Két szemben nagyon kevés hormon van.
Máskor meg talán olyan helyre pakold, ahol nem fér hozzá...
pakoltam'
és hát mégsem ragaszthatom fel a plafonra a gyógyszert nem? :S
Egy 4 éves előtt nincs lehetetlen. Azt hiszem csak a zárható szekrény biztonságos, de az is csak úgy, ha a kulcsa a zsebedben van. :-)))
Egy darabtól nem lesz semmi baja, családunkban is előfordult egy ilyen eset, de ott a mama adta be véletlenül a gyereknek, mert egymás mellett volt az ő gyógyszerével együtt, nem lett semmi baja a férfiasságának, mert azóta már felnőtt és gyereke van. :-)
köszönöm mindkét választ!
Hát az biztos,hogy a kicsik mindent elérnek és nincs előttük akadály:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!