Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nektek mi vált be ekcémás kézre?

Nektek mi vált be ekcémás kézre?

Figyelt kérdés
Vényes krémeken kívül úgy értem. Bármi ami nektek jó, írhatjátok. Nekem a tenyeremen, ujjaimon van, hámló, vízhólyagos, kipirosodó részek, egyre nagyobb részen. Minden évben kijön amikor az első deres, fagyos idő van és pár hét alatt "végig vonul" rajtam. Más is van így vele?
2012. jan. 12. 00:26
1 2
 11/15 Kim Bo Mao ***** válasza:
Ha nem válna be esetleg érdemes kipróbálni egy "foreveres" krémet. Anno nekem attól múlt el pár nap alatt. (Durván hatásos krémeket gyártanak, de borsos áron.)
2014. nov. 1. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocsi,meg ne ijedjetek...Én voltam a két év előtti vegyesvágottas.Cukorbeteg lettem,és azt mondotta doki,hogy az ekcéma ,meg az azóta fellépett fogínygyulladás évtizedes előjele volt a vadiúj bajomnak.Méressetek cukrot,mert a szteroidosok a cukit is befojásolják.
2014. nov. 11. 18:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Avon dry skin SOS krém, nivea éjszakai arckrém száraz-érzékeny bőrre. Nekem még a vényköteles készítmények sem használtak. Ezekből viszont 3 nap alatt elhasználtam az egészet, és legalább nem viszketett és égett a kezem. de az ilyen nem gyogyul gyorsan.
2015. jan. 27. 09:42
 14/15 Misi81 válasza:

Sziasztok!

Látom kicsit régi a topic, de hátha segít majd valakinek. Nekem a gumikesztyű nélküli mosogatás tett be, Jar-ral. Nagyon veszélyes szer, csak kesztyűben szabad vele mosogatni. Én is szteroidos krémeket használtam sokáig, de volt amikor az se segített. Nekem a sütőélesztő jött be, a Budafoki. Nagyon jó. Gyorsítja a sebgyógyulás és a hámosító, hidratáló krémek mellett csodát tesz.

Fontos ebben a témában mindenkinek tisztázni, hogy mire allergiás(kontakt allergia), mivel sokminden kihozhatja, például a latex is ami az átlagos gumikesztyű alapanyaga.

2019. febr. 4. 11:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Az élesztőt milyen módon szoktad használni? Kikevered valamivel vagy csak úgy magában a problémás felületre kened?

2019. máj. 17. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!