Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem veszek rendszeresen...

Miért nem veszek rendszeresen levegőt?

Figyelt kérdés
van ez az alvási légzésszünet azt tudom d enekem nem az van. nekem nappal. olvasok mondjuk az ágyban vagy ülök a héven és egyszerüen rámjön az hogy kifujom a levegöt és vagy 10 mp-ig nem veszek ujat. de nem is esik jol.és iylen belsö fura érzésem van ilyenkor. nem tudom behatárolni. de ha levegöt veszek ugy hogy nem akarok nem jo érzés és konkrétan olyan mintha el se jutna a levegö a tüdömig.pedig nyilván eljut különben elájulnék de olyan érzés....ne tudom jobban elmagyarázni és sehol nem találtam erröl infot.mostanában szinte naponta vannak ilyen idöszakok.
2012. jan. 7. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
száraz levegő?
2012. jan. 7. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:
nem tudom nem értek hozzá de mondjuk kétlem mert párás az ablakom mert bent száritunk ruhát meg mostanában nedves az idö is igy sztem a héven se száraz XD meg ugye a nyár elég száraz és ott nem volt bajom. bár igazábol eddig soha nem volt....párás idöbe se, szárazba se.
2012. jan. 7. 21:10
 3/5 10inchhero ***** válasza:
aszthma gyanús... nekem is hasonlóan kezdődött
2012. jan. 7. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Én asztmás vagyok, de velem nincs ilyen. Mármint nekem alapból fel sem tűnik, hogy mondjuk másodpercekig nem veszek új levegőt. Bár én már több mint 15 éve ezzel szenvedek, lehet ezért nem veszem észre, csak akkor, ha valakinek hallom a légzését, és összehasonlítom a kettőt.

Szerintem a biztonság kedvéért menj el dokihoz.

Ha megerőlteted magad, akkor nem sípol a tüdőd? Kapsz rendesen levegőt, nincs fulladás-érzésed? Ha front van pl, akkor is rendesen kapod a levegőt?

Megerőltetés alatt persze nem 10km futásra gondolok, én ha front van, már 3 emelet "megmászása" után rosszul vagyok. 17L

2012. jan. 8. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:
nem, nem sipolok és sosem fulladtam sehol.frontnál csak a fejem fáj más bajom nincs. akkor szerintem is megkérdezek dokit biztos ami biztos. köszönöm!
2012. jan. 9. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!