Szoktál az orrodba matatni az ujjaddal?
Figyelt kérdés
És hova kened?2009. máj. 23. 22:06
11/24 anonim válasza:
na ez a felfogás ,hogy mindeki turkál az orrába ez hejtelen. én nem ismerek be olyat amit nem csinálok ,hogy miért?mert leszoktattak rola amikor kis koromba orromba turkáltam apám olyan pofont lebaszot hogy az orromba az ujjam az agyamig csuszott ezt hivják nevelésnek.... csak ti ezt ugy látjátok ha te turkálsz az orrodba akkor mindeki más? hát ez szép meglátás mondhatom..
12/24 anonim válasza:
pont azt csináltam mielőtt elolvastam volna xD
h hova kenem? zsepibe:D
13/24 anonim válasza:
22:49-es:
Apád nem nevelt helyesírásra?
Hogy a kérdésnél is maradjunk én szoktam túrni az orromat, ha szükséges, de nem mások előtt.
14/24 anonim válasza:
de nevelt helyesírásra is képzeld el . am az is gusztustalan ,hogy mind ezért le pontoztatok látom nektek illem nem volt soha a házba.
15/24 anonim válasza:
Én sem szoktam SOHA turkálni az orromban. És most lehet lepontozni. :D
16/24 anonim válasza:
Igen, de csak ha egyedül vagyok. Ha elég szilárd, elpöckölöm, egyébként zsebkendőbe.
17/24 anonim válasza:
Fú, én kiskoromban nagyon durva dolgot csináltam... Emeletes ágyon aludtam (felül) és mindig amikor piszkáltam az orrom, az ágy falhoz közelebbi fa korlátja mögé, vagy magára a korlátra kentem. De inkább mögé, ott nem látszott. Aztán mikor szétszedtük az ágyat meg rendeztük át a lakást... Hát kicsit érdekes volt a helyzet. XDD
Most meg csak akkor szoktam, ha itthon vagyok és sötét van. Nem tudom miért, ez világosban nem megy, tisztára szégyellem magam még itthon is. :D Ja, és akkor is csak zsepivel.
18/24 anonim válasza:
Igen, szoktam, és a seggemet is szoktam vakarni, igen, és néha a fülembe is turkálok, mi érdekel még?
19/24 anonim válasza:
Ezeket én is szoktam, meg a zacskómat is szoktam vakarni :)
20/24 anonim válasza:
Így igaz, a beleszáradt fikát (innentől 'kaktusz') nem lehet egyéb módon eltávolítani. Az újrafelhasználásnak eme esetben nem vagyok híve magam sem :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!