Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szoktál az orrodba matatni az...

Szoktál az orrodba matatni az ujjaddal?

Figyelt kérdés
És hova kened?
2009. máj. 23. 22:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
nem, undorító, megenni sem szoktam, inkább csak zsepibe tisztitom. diszkréten :)
2009. máj. 23. 22:14
 2/24 anonim ***** válasza:
60%
Fúj vazze,ez a kérdés nagyon guszta.Amit máshol nem mertél itt megkérdezheted(látszik).Egyébként nem.És te?XD
2009. máj. 23. 22:19
 3/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem szoktam, söt kenni az egy undorito dolog!!!, de ha neked megfordult az eszedbe , visszakérdezek és te???
2009. máj. 23. 22:20
 4/24 anonim válasza:
88%
szerintem mindenki szokott csak van aki nem meri bevallani még itt se.én szoktam na és?nincs abba semmi,mert nem mások előtt szoktam hanem ha egyedül vagyok.
2009. máj. 23. 22:26
 5/24 anonim ***** válasza:
32%
én nem szoktam turkálni az orromba undorito. és itthon se. előző válaszoló a seggedbe mért nem turkálsz?
2009. máj. 23. 22:28
 6/24 anonim ***** válasza:
89%
Igen, néha kénytelen vagy! Főleg akkor, amikor náthás vagy és a turha beleszárad az orrod titkos részeibe. Nos én ilyenkor bizony kiszedem és zsebkendőbe kenem. Viszont, ha kertben ülök, akkor elpöckölöm. Nyilvánosan nem csinálom, mert én is útálom, ha más ezt az orrom előtt csinálja.
2009. máj. 23. 22:30
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

Egyértelmű, hogy mindenki szokott.

Úgy látszik van, aki itt sem ismeri be.

Én zsepivel szoktam.

Nem csupasz ujjal.

Megfogom a zsepit és azzal matatok.

De ha úgyem jön ki, akkor ujjal.

De nyilvános helyen soha!!

Csak otthon.

Nyilvános helyen még zsepivel sem.

Csatlakozom az elsőhöz, hogy megenni nem szoktam.

2009. máj. 23. 22:31
 8/24 anonim válasza:
85%
aki nem turkál az orrába az mit csinál a beleszáradt fikuval?????????nem hiszem hogy soha nem szokott turkálni
2009. máj. 23. 22:32
 9/24 anonim ***** válasza:
94%
Igen, de nem kenem sehová, hanem sodorgatom egy kicsit és amikor már kemény, akkor a mutatóujjammal célzottan ellövöm!
2009. máj. 23. 22:35
 10/24 anonim ***** válasza:
94%
Persze,miért te nem?:D
2009. máj. 23. 22:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!