Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fejfájásra házi/homeopátiás...

Fejfájásra házi/homeopátiás megoldás?

Figyelt kérdés
Világ életemben fejfájós voltam (gyerekkorom óta és 40 vagyok mindjárt), sokszor olyan szinten fáj, hogy zavarnak a hangok, fények, ez főleg munka közben lehet zavaró. Mr nem mutatott semmit ki. Volt már valaki hasonlóképp? Sokszor veszek be fájdalomcsillapítót, elég folyadékot iszok, de az esetek nagyrészében nem használnak, emiatt a gyógyszerekről le is szeretnék szokni, féltem már a gyomrom is. Van, aki hasonlóképp van és segített neki valami házi/gyomorkímélő módszer a fájdalom csillapításában? Ha igen, mi volt az?
ma 09:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok fejfájós, úgyh nem tudom, mennyire jó ez a praktika, de olyat hallottam h migrénesek/erős fejfájósoknak használ, h amikor fáj, akkor beleáll egy olyan meleg lavór vízbe, amennyit még bír. Nyilván ne forrázd le magad, de a lehető legmelegebbe. (+lehet ilyenkor a homlokra tenni hideg vizes borogatást ezzel egyidőben) Sokan mondták, hogy nekik bevált, talán egy próbát megér. :)
ma 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!