Miért hallok hangokat?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete volt először, amikor vonaton ültem és hallgattam a zenét és olyan volt mintha fenyítene és kiabálna velem, aztán amikor kikapcsoltam mert megijedtem, nem is azt mondom hogy hangokat de valami olyasmiket hallottam. Nem tudom elmondani, és fura érzés volt, mintha azt éreztem volna: most történni fog valami! De bármit csináltam idő után múlt el. Ez ma is előfordult velem. Pedig nem hallgattam zenét, és olyan volt mintha nem is én lennék, bármit amit csináltam, érdekesnek, gyorsnak és hangosnak véltem. Mi lehet ez? Kezdek megijedni tényleg. :S2009. máj. 23. 21:51
1/8 anonim válasza:
lehet, h ki kellene vizsgáltatni dokival. lehet betegség, v kimerültség jele is.
2/8 anonim válasza:
Korábban nem éltél át semmilyen dolgot, ami lelki traumát okozott volna? Vagy nagyon mélyen érintett?
3/8 anonim válasza:
Drogok előzetes használata felerősítheti az ilyen jellegű tapasztalásokat, de "normál üzemmódban" is egyre fokozottabb mostanában a médiumi aktivitás mindenkinél.
Ha elkezdesz hallani, vagy látni, annak mindig oka van, az is lehet, hogy valaki kapcsolatba akar veled lépni. Ne félj, figyelj. Keresd az okot belül, meditálj és hallgasd a csöndet.
4/8 anonim válasza:
ne haragudj hogy ezt írom de ez úgy hangzik mint egy kezdődő skizofrénia :( írták előttem hogy a drogok könnyebben felszínre hozhatják a benned lappangó dolgokat, használtál valamit? itt nyugodtan bevallhatod, anonim az oldal, LSD, varázsgomba, esetleg nagyobb mennyisű fűre gondolok... figyelj, ne ijedj meg, keress fel mindenképp egy dokit és mondd el részletesen mi történt. lehet csak kimerültség jele is. drukkolok hogy ne legyen semmi rosszabb:(
5/8 anonim válasza:
Ha néhány héten át fennáll, nem csak egy pillanatnyi jelenség,menj el először a háziorvoshoz, ő továbbküld pszichiáterhez. Az olyan hangok érzékelése, amelyeket más nem hall, a skozofrénia jele, ez fiatal korban kezdődik. Gyógyszerrel teljesen tünetmentessé tehető.
6/8 anonim válasza:
nekem is vannak ugyanilyen panaszaim csak nem nagyon zavart :) a drogos dologba lehet valami mivel én azóta tapasztaltam mióta "megkínáltak" elég ütős dolgokkal (én hülye meg elfogadtam) nekem többnyire esténként szokott ez leni mikor nagyon álmos vagyok nem lehet ,hogy ki voltál merülve vagy te is használtál valamit régebben? és gondolom lány vagy azért ijedhettél meg ennyire :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, de nem, semmi drogot nem használtam. :S
és mi van akkor ha tényleg kezdődő skizofrénia? menjek el pszichológushoz?
2009. máj. 24. 14:37
8/8 anonim válasza:
Pszichiáterhez, mert ő tudja diagnosztizálni, és ha kell, gyógyszert írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!