Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az a perforált vakbélgyulla...

Mi az a perforált vakbélgyulladás?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 18:07
1 2
 11/14 anonim válasza:
En is had kerdezzek! Nekem a vakbel nem fajt annyira aztán szethanytam mindent es olyan erzes volt mintha savat ittam volna. Fvs szam nem nott drasztikusan es lazam sem volt csak hoemelkedesem. 2 es fel nap pokoli kinszenvedes után megmutottek, nem tudtak mi volt a baj csak miután feltartak. Perforalt appendicitis. De miert nem enyhult a fajdalom miert nem volt lazam es miert nem nott nagyon a fvs szam?
2014. febr. 23. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
kész kinszenvedés engem mütöttek vele. mi a francnak az a vakbél ha ugy is csak a baj van vele?
2016. ápr. 27. 10:05
 13/14 anonim ***** válasza:
sokkal rosszabb mint a sima vakbélgyulladás ugyan is itt a gyulladt vakbél kilyukad (perforálodik) igy a genny széklet stb ami a gyulladt vakbélben van a hasüregbe jut ez életveszélyes állapot azonnal müteni kell
2016. júl. 18. 21:05
 14/14 anonim válasza:

Olvasva a hozzá szólásokat komoly betegségről beszélünk!!

Remélem mindenki jobban van!!

Megkérdezhetem mitől alakulhat ki ez a betegség?

Széklet szorulás vagy rendszertelen étkezés?

2022. nov. 8. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!