Mi az a perforált vakbélgyulladás?
Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 18:07
1/14 anonim válasza:
Amikor vakbélgyulladásod van, de nem műtteted meg időben, aztán kilyukad a vakbél, és a hasüregbe ömlik, ami a beleidben van...
Életveszélyes állapot!
2/14 anonim válasza:
Majdnem helyes a fenti válasz,annyi a különbség,hogy mivel a vakbél csak egy nyúlványa a bélnek,ezért csak a vakbélben lévő genny ömlik bele a hasüregbe.És valóban életveszélyes!
3/14 anonim válasza:
az első válasz a helyes, széklet is a hasüregbe kerül. -->sepsis-->halál
4/14 anonim válasza:
valóban így van, nekem is volt. Betályogosodott és az utolsó pillanatban derült ki, hogy mi a bajom.
5/14 anonim válasza:
Engem most műtöttek perforált vakbélgyulladással.hát szenvedés volt...
6/14 anonim válasza:
Helló! Kérdeznék itt, ha lehet 2 napja annyira fájt a hasam, hogy kaparásztam a falat, hirtelen enyhült, másnap dokik csak vakbélre gyanakodnak, a fájdalom a vakbélnél is van, de nem biztosak a dokik, napi kontrollra járok, létezhet-e, hogy a nagy fajdalomnál kifakadt volna és attól csökken a fájdalom vagy, ha kifakadt volna akkor nem írogatnék ide most? :S (attól félek nehogy folyjon a hasamba a cucc, ameddig késő nem lesz)
7/14 anonim válasza:
ha nagyon fájt és enyhült akár perforálodhatott mert amikor perforálódik enyhül a fájdalom is mert a ami benne volt nem nyomja a a beleidet...és enyhül a fájdalom...sztem menj orvoshoz...sürgősen ez nem játék 2 hete műtöttek...
8/14 anonim válasza:
Igen, ha perforálódik, enyhül a fájdalmad, hiszen kifakad a gyulladt terület. Menj az ügyeletre!
Ha lázad is volt, de a fájdalom csökkenésével a láz is lement, akkor főleg rohanj.
Engem 3 éve műtötttek.
9/14 anonim válasza:
Azt nem tudom meg ha perforál akkor nincs neki jele semmi?
10/14 anonim válasza:
Egyetlen vérvételből kiderül, ha perforálódott, mivel a fehérvérsejtek száma meglehetősen magas lesz a vérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!