Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A steroidot pontosan hova és...

A steroidot pontosan hova és hogy szúrjam be? És hány naponta kell alkalmazni? és abbahagyás után mennyi idő alatt ereszt le az izmom?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 21:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
nagyon sürgös lenne és lécci csak az igazat
2009. máj. 20. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
ha már megvetted szurd a szemébe annak aki eladta neked + jelentsd is fel.ember hogy lehetsz ennyireeeee lusta a steroid árábol vehetél volna valami értelmes kondi bérletet +fehérje port és ugyanazt érénéd el ne ugy képzeld el hogy beadod a steroidot és terminátor leszel arra is edzeni kell.ne légy hülye !nyomd bele a nyakába aki azt rád sózta.
2009. máj. 20. 21:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
bocs az előzőt is én irtam teszem hozzá nem egy egészséges dolog az mert nem csak az az izmod épül le amit magadra tettél a steroiddal hanem ami steroidozás elöt volt rajtadizom az is leépül valamilyen szinten .
2009. máj. 20. 21:52
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Szúrd a szívedbe,aztán majd nem csinálsz több hülyeséget!
2009. máj. 20. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
a szivedbe bele ne szurd nem tudom ,hogy az előző válaszolónak ez miért jó. lehet ,hogy az elötem szolo nem gondol arra ,hogy vannak olyan hülyék akik ezt elhiszik?
2009. máj. 20. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Izomba kell szúrni, combba vagy a fenekedbe szúrjad azt ajánlom, kicsit fájni fog utána de ez normális. Amúgy milyen steroidot vettél ha szabad érdeklődnöm? Az eladó nem világosított fel a használat módjáról? Mennyivel guggolsz és mennyit nyomsz fekve?
2009. máj. 20. 22:05
 7/12 A kérdező kommentje:

fekve 130 gugolni kb 110 és pillangóra 100!

és mi van akkor?? véletlen eret találok???

2009. máj. 20. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
ha még rendesen utánanézni se tudsz, akkor kár beléd a kox. büdös a munka?
2009. máj. 20. 22:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Azér szúrd a fenekedbe mert ott a legkisebb az esélye hogy eret találsz. Ha beszúrnád egy érbe azt hamar megérzed mert elpatkolsz :D Úgyhogy inkább egy gyakorlott edzőpartnert kérj meg.
2009. máj. 20. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Szúrjad magad, majd pár év múlva nem fog felállni. Ha neked ennyit megér,akkor csináld csak..amúgy ha nem akarsz eret találni..ha beszúrtad, vissza kell szívni egy kicsit az injekciót és ha nem jön vér, benyomhatod. Ha vérzik eret találtál,és az nagyon nem jó, lehet kapsz egy embóliát vagy leáll a szíved. De szerintem ne csináld, nem éri meg.
2009. máj. 21. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!