Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem érzem, hogy élek?

Miért nem érzem, hogy élek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen folyamatosan telik az idő, és én csak sodródom vele. Felkeléstől az elalvásig persze történnek a dolgok, és csinálok dolgokat, emlékszem is rájuk, de nem érzem át őket. Gyakorlatilag felkeléstől elalvásig halottnak érzem magam. Mindegy mi történik, iskola, otthon "szórakozás" vagy barátnő, beszélgetések, a vége ugyanaz, a dolgok megtörténnek, de én nem élem át őket. Tudom mit kellene éreznem, mert néha néhány röpke pillanatra megtörtént, hogy mindent tisztábban láttam, jobban értettem, és az egész kép világosabb és tisztább volt... De aztán ismét eltompultam és elég régóta élek így... 17/f

Van egyáltalán más is a világon aki így létezik, és tisztában van vele?

2011. dec. 27. 23:19
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is így érzek de tettem ellene :új hobbit kerestem, új barátok néha csak köszöntem valakinek és jóban lettünk, a múltra egyeltalan nem gondolok se arra ami benne történt
2023. máj. 15. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!