Miért nem érzem, hogy élek?
Egyszerűen folyamatosan telik az idő, és én csak sodródom vele. Felkeléstől az elalvásig persze történnek a dolgok, és csinálok dolgokat, emlékszem is rájuk, de nem érzem át őket. Gyakorlatilag felkeléstől elalvásig halottnak érzem magam. Mindegy mi történik, iskola, otthon "szórakozás" vagy barátnő, beszélgetések, a vége ugyanaz, a dolgok megtörténnek, de én nem élem át őket. Tudom mit kellene éreznem, mert néha néhány röpke pillanatra megtörtént, hogy mindent tisztábban láttam, jobban értettem, és az egész kép világosabb és tisztább volt... De aztán ismét eltompultam és elég régóta élek így... 17/f
Van egyáltalán más is a világon aki így létezik, és tisztában van vele?
1. Térj a jelenbe! Itt és most: mit tapasztalsz.
2. A belső monológokat állítsd le!
3. A tematikus gondolkodás jó: egy témát végiggondolni, feldologzni, jegyzetelni. Mi érdekel? Mi szeretnél lenni? Nem jó eltompulni.. ÉBERSÉG!
nincs kihívás az életedben valószínűleg.
menj el ökölvívó edzésre.
bunyó közben nagyszerűen át lehet élni az itt és most érzést,ha nyersz,ha veszítesz.
időnként érezek úgy,mint te,ezért van szükségem fizikai kihívásokra és hogy másokkal összemérjem magam majd legyőzzem őket,vagy legalábbis megpróbáljam legyőzni.
Nem lehet, hogy a váratlan örömteli dolgok, élmények hiányoznak az életedből?
Nem a tudatmódosítókra gondolok, sőt!
Alkoss valamit. Rajzolj, fess, hajtogassál, hirtelen felindulásból készíts egy könyvespolcot, teljesen mindegy.
Vagy szoktál ilyen dolgokat csinálni? :)
előző vagyok.
2013 ra például nem emlékszem ,hogy mi is történt. Én 2012 őszén ragadtam, és habár próbálok kimászni nem tudok, így feladtam lassan és pszihológushoz fordultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!