Miért nem tudok mostanában éjjel aludni?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben valamiért nem nagyon tudok éjjel elaludni. Hajnal 3-4 felé sikerül csak, és utána ilyen délután 1 körül szoktam ébredni.
Megpróbáltam többször is visszaállítani, tehát korán felkeltem és nem aludtam el, de akármilyen fáradt is voltam, elaludni megintcsak nem tudtam :S
Mi okozhatja ezt?
2011. dec. 27. 14:42
1/2 A kérdező kommentje:
Senkinek sincs ötlete?:S
2011. dec. 27. 20:00
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, milyen az életmódod, de ha nincs szervi problémád, akkor próbáld ki, hogy egész nap sportolsz, stb., mert ha nem fárasztod ki a testedet, csak kimerülsz, mondjuk, szellemi munkában, akkor hiába vagy bármilyen fáradt, nem tudsz elaludni.
Az alvászavart egyébként szervi dolgok is okozhatják, pl. pajzsmirigy, úgyhogy jó lenne beszélned az orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!