Kb hány órát szoktatok aludni? Miért lehet az, hogy mostanában szinte mindíg álmos vagyok?!
én kb 22:30 - 23h közt fekszem le,és reggel, 5:3-kor kelek. Ennyi alvás nem lenne elég?
De most, hétvégén pl lefeküdtem kb éjfélkor, és reggel, fél 10-kor keltem.. azért ez már elég "sok" alvás, de most megint álmos vagyok! -.-"
18/F
Ja igen, és a legrosszabb: meg is látszik rajtam,szinte állandóan, jóval "karikásabbak" a szemeim, suliban is szinte minden félórában ásítozok...és még sorolhatnám
22:30-05:30ig nem nagyon elég az alvás. Legalább 8óra az ideális. Fiatal vagy, tehát még többet is igényelhet a szervezeted. Ráadásul az elégtelen alvás legyengíti az immunrendszert. Idős korban már változik a helyzet..
Tehát aludj csak nyugodtan!
minden embernek más az alvásigénye
nekem ha 9-10 órát alszom azaz elég,ha kevesebbet álmos vagyok,ha többet holdkórosnak tűnök:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!