Mi az igazság a marihuánáról?
Hello!
Látom a média agymosása még mindig működik=))...
Először is...
Van a THC, ami a rendes fűben található, és évezredek óta szívják... Aztán vannak szintetikus dolgok, amik még életükbe nem találkoztak THC-val (ezért volt legális)...
Másodszor...
A kender még véletlenül sem pusztította az agysejteket... Idegrendszeri problémákat sem okoz... Fizikai függés megint csak kérdőjel...
Harmadszor...
A drogosok 100%-a anyatejjel kezdte... Attól még nem biztos, hogy mindenki aki anyatejen nevelkedik drogos lesz...
Hello!
Köszönöm szépen=))...
A szintetikus füvet először te hoztad fel, bio fű néven, és azt állítottad, hogy ez THC, vegyszerrel átitatva... Ez viszont így nem igaz... THC csak a rendes fűben van, a bio fűben más van...
Igen szerintem van (nem is egy)...
A dohányról ki beszélt itt? Füvet rengeteg féle képpen lehet fogyasztani...
Rendszeres használat... Már mindegyik tünetet hallottam, csak egyet se hiteles forrásból... Van haver aki naponta szív... Egyszer nem jöttek össze a dolgok... Egy hónapig nem szívott, és még csak hasonlót sem tapasztalt...
Az agysejtekről és az idegrendszeri problémákról (gondolom itt a skizofréniára gondoltál)...
A fű elsősorban a hippokampuszra és a prefrontális kéregre van hatással... Nem írtja őket csak megzavarja... A skizofréniáról meg:
[link] ...
Persze jah, már nem tudok betépni 0.5től se, benyomok egy kis herkát...
Annyira szeretem ezt a sok felvilálágosult embert, hogy az valami hihetetlen :) Nézzetek egy eu v. USA statisztikát hol a legkevésbé elterjedtek a kemény drogok -vagy akár a 100 főre jutó máj betegségben elhunytak száma-, és ne essetek hanyatt ha Hollandia mutatja majdnem -ha nem teljesen- a legjobb számokat. (persze biztos köze van ahhoz is hogy az életszínvonal is magasabb)
De azért igyátok a sok mocskos szennyezett cefrét mivel az legális, és abból biztos nem lehet baj (kis és nagy mennyiségbe is károsabb a fűnél), meg abból legalább állambácsi is vehet egy új audit.
Elnézést ha kicsit szélsőséges oldalát próbáltam bemutatni a dolognak, de nem szeretem ha agymosott, kevés/semmilyen forrásból, saját tapasztalat nélküli emberek akarnak dolgokat megmagyarázni tényként, miközbe annak köze nincs a valósághoz. (de szerencsére elégge felnőtt már a társadalmunk ahhoz, hogy egyre kevesebb ilyen legyen)
Hozzászólásommal senkit nem szeretnék ösztönözni semmire, maximum arra hogy mielőtt bármiről is véleményt formázna, tájékozódjon, nézzen körül a környezetébe és a nagyvilágba. További szép napot mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!