Mi az igazság az elektromos lázmérővel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy csipogás után még egy percig bent kell hagyni, de azt is mondják hogy csipog, ki kell venni, és +5-öt hozzá kell adni. Mi az igazság?2011. febr. 3. 18:12
1/6 anonim válasza:
Akárhogyan mértem betegség alatt,mindig 35.5öt mutatott.
Szereztem egy higanyost azon meg 37.8 volt.
2/6 anonim válasza:
A +5 biztosan hülyeség, akkor mindenkinek 40 feletti láza lenne. Nekem egyébként nincs gondom az elektromos lázmérővel...
3/6 anonim válasza:
szia!
Húgoméktól kaptam egyet a múlt héten. Beteg voltam, mértem vele a lázam, soha nem ment fel 36.5-ig...
Mindig 35.0, 35.5, 35.7 volt. Már féltem, hogy kihűlök.
4/6 anonim válasza:
Én direkt megnéztem az enyémet amikor nem voltam lázas. Azt tapasztaltam, hogy kb egy fokkal kevesebbet mutat.
5/6 anonim válasza:
Nem jók a digitálisak. Nekem is mindig ilyen 35 valahányat mér, még akkor is ha lázas vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
értem, de lehet még kapni higanyosat?
2011. febr. 4. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!