Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok menni, annyira fáj...

Nem tudok menni, annyira fáj az ekcémás lábam. Mit kenjek rá?

Figyelt kérdés

Próbáltam már:

nadálytő krém, körömvirág kenőcs, cremor aquosus, flucinar, elocom-h. Mit tegyek? Egyik sem segített. Amikor viszket, kb megőrülök ha nem vakarhatom meg.. De akkor meg sebesre vakarom :( Próbáltam megállni, de akkor meg éjjel, álmomba vakarom véresre a lábamat :( próbáltam bekötni, de letéptem róla éjjel...

Csináltak tavaly allergia-tesztet, mert a kezem is ekcémás.. Kaptam papírt egy csomó illatanyagról, ezekkel nem is érintkezik a lábam. Amúgy egészen a térdhajlatomtól a vádlim aljáig ekcémás. Illetve a térdem is. :(

Jelenleg annyira fáj, hogy az előbb elsírtam magam amíg kimásztam egy kenőcsért. Ha be van kenve, nem fáj ennyire... Tehát karácsony utánig valahogy ki kell bírnom, utána visszamegyek a dokihoz..

15/L

2011. dec. 22. 20:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tippeket, válogatok :D
2011. dec. 22. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Mielőbbi jobbulást! :)
2011. dec. 22. 20:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, aranyos vagy :)
2011. dec. 22. 20:46
 14/14 anonim válasza:

Probald ki a shea vajat, édesmandula-olajat! En a kettot egyutt hasznalom, de a shea vaj magaban is nagyon jo. Ugyanez a helyzet nalam is, amit itt leirtal. De miota hasznalom a vajat, javulgat.

L/23

2012. jan. 4. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!