Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás gyanús a babám bőre,...

Ekcémás gyanús a babám bőre, pici hólyag szerű mellette pár kissebb ez a könyökénél van. Mit kenjek rá?

Figyelt kérdés
Mindenféleképp elkell vinni dokihoz?
2009. jan. 22. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
ha ekcéma, akkor vidd. mert továbbterjed, viszket.... csak rosszabb lesz neki.
2009. jan. 22. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne kenj semmit ra.Nem mulik el vagy terjed akkor vidd a dokihoz.
2009. jan. 22. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt nekem is, vagyis van még. Én elvittem és a doki azt mondta, hogy kenjek rá elecom kenőcsöt. Mennyi idős a babád? Mert 6 hónapos kortól kenhető ezzel.
2009. jan. 22. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk is ekcémás a kicsi, ma kapott a dokitól gyógyszertári krémet. szerintem az a legjobb, nekem is volt ekcémám régen és ez a krém egyből segített. a pici egyébként 5 hetes.
2009. jan. 22. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Szió!

Szerintem mindenféleképpen vidd el dokihoz mielőtt kezelnéd. Ha ekcéma, akkor segít megtalálni a megfelelő kezelést, de ha nem az, akkor ne kend feleslegesen.

Addig próbáld kerülni az illatanyag és mesterséges színezéket tartalmazó szereket (fürdető, olaj stb.)

Zita (ekcémás baba anyukája)

2009. jan. 22. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi is ekcémával küzdünk: sulfur ch9-et adok napi 2X2, a viszketés ellen histaminum ch9 szintén 2X2. És gyógyszertári kevert krémmel kenem, de még annál is jobban bevált a halicar nevezetű szintén homeopátiás kenőcs. Ezeket a homeopata gyermekorvosunk mondta, és csodákat művelt vele, megúsztuk a steroidos krémeket.
2009. jan. 22. 22:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ekcémás,nem igazán használt az orvos által felírt kenőcs.De a neten találtam egy Sanatopic nevű krémet,amit a patikába lehet beszerezni(1000ft körül van)és használható csecsemőknél is.Nekünk ez bevált,azóta ezt használjuk még testápolónak is.És én is használom mert nekem is van ekcémám.
2009. jan. 23. 08:06
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!
2009. jan. 23. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Pár hete az én kislányomon (2 és fél éves)is kijöttek ilyen dolgok. Főleg a popsiján volt, de a combján is találtam. Elvittem bőrgyógyászhoz, mert vakarta és terjedt. Hát kiderült, hogy ekcéma. Ez valami alergiától jött ki. Avantan 0,1%-os krémet kapott rá, naponta 2x kellett neki bekennem. Pár nap alatt szépen elmúlt róla minden.
2009. jan. 23. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!