Már 3 éve, ezt érzem így Karácsony előtt normális? 17/L
Mindig amikor közeledik a téli szünet, vagy már az van állandóan erős depresszióval küszködöm. Általában szokásos depresszív hangulatom szokott lenni, de nem ennyire erősen mint most.
Tegnap adták ki a szünetet, de arra gondoltam, egész nap az iskolában, hogy felmegyek arra a magas bérház épületre és leugrom. Pedig rendezett családba élek, meghitten szoktuk mindig ünnepelni a Karácsonyt.
Én sem vagyok olyan.
Olyan érdekes, annyi ilyen kérdést írnak itt ki fiatalok, kamaszok, hogy nem találnak barátokat, egyedül érzik magukat, mert nem olyan bulizós / pletykázós / nyávogósok, mint a többiek...
Én is ezt éltem meg anno, de lassan megtaláltam azokat, akikkel hasonlóak voltunk / vagyunk, s ma annyian vannak körülöttem, hogy már szinte el is felejtem, hogy valaha úgy éreztem, a bulizósok stb A TÖBBSÉG! Rájöttem, hogy nem többség, csak hangosabbak, dominánsabbak, és ezért ÚGY TŰNIK, hogy mindenki olyan...
Suliban vagy sulin kívül hol fordulsz meg, mi érdekel, mit szeretnél csinálni, mire vágysz? Azon a vonalon kell elindulni, és ahová a vágyaid visznek, ott hozzád hasonló érdeklődésű embereket fogsz találni...
Begubózol...
Mi érdekel...? Mi okoz örömet?
Na és az ISKOLA bűvkörén kívül...??? Mire vágysz? Fantáziáidban miről ábrándozol? Milyen hobbikat tudnál elképzelni magadnak? Mi az, amit sosem próbáltál ki, pedig úgy érzed, jó lenne neked? Vagy próbáltad, tetszett, de nem lett folytatása?
(Nem akarlak befolyásolni, csak pár példa: lovaglás, tánc, úszás, balett, zenélés, festés, szobrászat, íjászat, korcsolya, túrázás, színjátszás....?)
Nem csak ennyit mondott, beszélgetett erről velem sokat.
Azt mondta, hogy ne tegyem meg, hiszen nagyon szeret és nagyon fájna neki ha meghalnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!