Már 3 éve, ezt érzem így Karácsony előtt normális? 17/L
Mindig amikor közeledik a téli szünet, vagy már az van állandóan erős depresszióval küszködöm. Általában szokásos depresszív hangulatom szokott lenni, de nem ennyire erősen mint most.
Tegnap adták ki a szünetet, de arra gondoltam, egész nap az iskolában, hogy felmegyek arra a magas bérház épületre és leugrom. Pedig rendezett családba élek, meghitten szoktuk mindig ünnepelni a Karácsonyt.
Nem halt meg olyan személy aki, annyira fontos lett volna.
Anyukám is, azt mondta, hogy ennek valami oka kell lenni ami kiváltja nálam,ezeket az érzéseket.
Nem tudom, miért vagyok depressziós.
Az ünnepek olyanok, mint a nagyító: felnagyítják azt, amit hétköznap nem élünk át annyira intenzíven: akár jót, akár rosszat...
Rendezett családról, meghitt karácsonyról írsz... pedig nekem erős a gyanúm, hogy valamitől nagyon boldogtalan vagy...
Látod... ez így már valami, van merre elindulni.
Mi lehet az oka, hogy nincsenek barátnőid? Nem mersz közel engedni magadhoz senkit?
Nem találom velük a közös nyelvet.
Én nem vagyok olyan nyávogós, bulizós típus.
A suliban 1 lány van akivel csak beszélő viszonyban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!