Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak én vagyok rosszul a...

Csak én vagyok rosszul a vízipipától? MI lehet a baj?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam Vízipipát az egyik barátnőmtől. Az nap délután hárman szívtunk de semmi bajunk nem lett tőle. Aztán ma is vízipipáztam anyukám 5percenként rám nézett, hogy élek e még xD. Aztán nagyon rosszul lettem tőle felállni nem bírtam, émelyegtem, hányingerem volt.
2011. dec. 21. 20:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Rosszul tömted vagy rosszul szívtad.

A tömésnél az a lényeg hogy ne égjen meg a dohány mert akkor nem a "szaft" páráját fogod szívni hanem a szó szerint égő dohány égés termékét. Sok videó van a neten a helyes tömésről, nézd meg!

A szívásnál pedig ahogy az előző írta arra gondolok hogy közbe azért vegyél levegőt is. Ha csak a VP ből szívsz akkor a véred nem oxigént hanem szén-monoxidot fog szállítani így oxigén hiányod lesz és megfájdul a fejed, szédülsz.

2012. febr. 2. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!