Csak én vagyok rosszul a vízipipától? MI lehet a baj?
Úristen, az uccsó bepánikolt.
Ugyanígy voltam én is amúgy.:D Fogalmam sincs mitől van szerintem vagy szar a pipád (mint nekem) vagy egyszerűen nem bírod a nikotint. Vegyél nikotin mentes dohányt! Meg arra figyelj, hogy ne az legyen hogy kiengeded a füstös és utána rögtön szívod megint, mert így nem jut oxigén a tüdődbe, szóval ne felejts el lélegezni:))
Ja és egy jó tanács nyáron 40 fokba ne szívd a tüző napon mert 10 percig fogsz szenvedni az ágyadban úgy hogy nem tudsz felkelni xDD
öhh első 3nak üzenem, hogy OMGxD
4. meg köszönnöm az egy értelmes választ:D
Kedves kérdező!
Csak beijedtél. Minden jó így kezdődik. Amikor először bepiálsz, utána majd meghalsz a rosszulléttől. Másodjára már nem annyira rossz. Tizedjére meg már összerugdosod a családot a boldogságtól.
Első pár barom :'D LOL
Egyébként sokat igyál közben mert nagyon sz@r lesz ha kiszáradsz. Tarts szüneteket a szívások közt, ha szédülsz feküdj le és hamarabb elmúlik :D (tapasztalat :D) Ja és ha sűrűn ugyanazt a dohányt szívod, könnyen megunod az ízét :P
"Ja és ha sűrűn ugyanazt a dohányt szívod, könnyen megunod az ízét :P"
Ja, ja! De hát még csak tegnap kapta. Már megszokta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!