Miért leszek rosszul a vizipipától?
Figyelt kérdés
Vaníliás dohánnyal próbáltam ki és hányingerem lett tőle, majd egyből elaludtam. Nagyon rossz volt, szédültem is. Egyébként nem cigizek.2008. dec. 26. 14:40
1/6 anonim válasza:
lehetséges allergiás reakció ( bár nem tudom köhogtél e), vagy egyszerűen csak izomból letüdőzted.
Sokan azt mondják ,a vizipipafüstöt nem szabad gyorsan letüdőzni.Ízlelgetni kell.......
legközelebb csak mértékkel....
2/6 anonim válasza:
Ettől is ugyanúgy be le szédülni mint pl. a cigitől, vagy bármilyen dohány füsttől..., majd hozzászoksz idővel.
3/6 anonim válasza:
Attol, hogy a szen eg nem a dohany rendes esetben attol meg felszabadul nemi nikotin, meg gaz, ha nem vagy hozzaszokva es egyedul letolsz egy egesz adagot akor persze, hogy sz*rul leszel tole.
5/6 anonim válasza:
én a vegyesgyümölcsössel voltam így. nagyon rossz íze va, nekem is hányingerem volt tőle. aztán ettem és joibban lettem. -de a víníliástól én nem.
az alvás pedig: egyik haverom is elaludt pipa után. -velem is előfordul, hogy elálmosodok vagy kellemes enne elaludni, de mivel nm sozktam egyedül szívni, ezért megállom, hogy ne aludjak el.
amúgy szrintem válts dohányt és jó lesz.
6/6 anonim válasza:
Néhány ízesítéstől rosszul szoktak lenni. pl a vaniliástól nekem is mindig hányingerem eg szédülök pedig én dohányzom is. meg lehet hogy még nem szoktad meg a füsöt. az egyik haverom nem dohányzik de pipázás uán mindig hány.d(nem értemminek neki akkor de mind 1XD) NE tüdőzd le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!