Hogyan tudnám megcsinálni, hogy ne legyek olyan felszabadulatlan?
Figyelt kérdés
Még én is emlékszek, hogy régen hatodikos koromig a csapat nagy tagja voltam, mindenki szeretett mert olyan jó fej voltam stb. de manapság alig tudok megnyílni, és épp hogy tudok 10 percenként egy mondatot nyögni. Ez ellen mi a fenét tegyek? :(2011. dec. 15. 21:57
1/2 anonim válasza:
nemtudom de pont hogy ugyanez van velem is : |
2/2 anonim válasza:
velem is ez volt, utána nagyon sokáig csak a legközelebbi barátaim előtt tudtam megnyílni, de ettől "szenvedtem" mert csak magamra vettem a visszahúzódó és félénk szerepet, igazából nem voltam az..
szerintem kezdj el sportolni vagy táncolni, az rengeteg önbizalmat ad :)vágass egy új hajat, vagy vegyél pár szép ruhát..
nagyobb társaságban meg próbáld objektíven nézni a dolgokat: mindenkinek elsősorban saját magán jár az esze, nem foglalkoznak vele napokig ha megszólalsz, az a ciki ha nem :D nem szabad éveket elvesztegetni..csak elkezdeni nehéz, de utána sokkal jobb lesz mint most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!