Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy tudom ezt megcsinálni?

Hogy tudom ezt megcsinálni?

Figyelt kérdés
Hogyan nőhet gyorsan, természetes gyógymódokkal, orvos nélkül a hajam hosszúra? Az én hajam nyakközépig ér és két év alatt nő kb. 2cm-t. Szerintem ez nem normális, mivel egy normális haj többet nő két év alatt. Amúgy ez a 2cm is csak a frufrum volt, ami nőtt. Nagyon kérlek, Segítsetek!!!!
2010. máj. 12. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:

...egy cipőben járunk bném :DD

Szintén ez a problémám. :S márciusban ritkitattam meg a hajam, mert ugye én mindennap vasalom :) , aztán vártam h nőjjön... nőtt is, de persze szépen töredezett is, meg szálkásodni is kezdett már a hajvasalótol. Tegnap ismét levágattam belőle kicsit, mert állitolag jobban nő (a frászokat nő!), pedig én is szép hosszú hajat szeretnék!!!!!

Használtam tavaly hajnövesztő kapszulát, semmit nem ért!! De prbóáld ki a Revalid hajápolókat, vagy érdeklódj gyógyszertárakban. Egy évben nem nő max 2 cm-t nekem is.és ráadásul vékonyszálu a hajam... :/

2010. máj. 12. 17:10
 2/4 anonim ***** válasza:

természetes gyógymóddal nem fog gyorsan nőni...

Nem nő többet a haj sajnos 2cm-től...:S /év

Balzsam, vagy keress neten vmi pakolásokat, hátha segít. De sztem is probáld vmivel kezelni:) am. vasalod?

2010. máj. 12. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:
én is vasalom sűrűn a hajam, és én is próbáltam már mindenféle dolgokat. :(
2010. máj. 12. 17:19
 4/4 A kérdező kommentje:
A Bánfi termékeket használom, de nem nagyon veszek észre semmi változást, amúgy ha hajráfot használok, nő valamennyit a haj? :D Egy évbe messze nem nő 2cm-t a hajam. :S Elég dús a hajam amúgy, és hullámos.(természetes vörös a színe)
2010. máj. 12. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!