Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 4 hónapos babám csak a kézben...

4 hónapos babám csak a kézben van el nappal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy kevés az anyatej? Lehet pótolni kell tápszerrel. Jól takard be, itasd meg teával, tedd tisztába, és ha enne ellenére sír, akkor próbálj meg nem foglalkozni vele. Biztos nagyon nehéz lesz, de pár nap alatt megszokja.
2011. dec. 15. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:
megpróbálok erös lenni,és hagyom kicsit többet sirni...
2011. dec. 15. 22:23
 3/4 anonim válasza:
most mi is itt tartunk, eddig elvolt magában is, mostanában "el lett kapatva". Én leteszem, és ott maradok mellette, lássa nem hagytam ott...kicsit hagyom sírni, aztán van, hogy megnyugszik és szépen eljátszik.
2011. dec. 16. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Mi úgy oldottuk meg ezt a problémát az unokámról van szó, hogy elektromos hintát vettünk, mert mindég sírt. Abban jól elvolt. Nyugtatta és jókat aludt benne. A mozgására és egyensúly érzékére fantasztikus hatással volt.Ajánlom, ha még nincsen.
2011. dec. 16. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!