Egy kerdes a sokkozul, defontos?
Figyelt kérdés
Az a problemam,akadt,hogy multheten szerdan reggel az orombol veres,barnas szinu valadekot fujtam ki,csutortokon ugyan ilyen szinut koptem.Penteken meg ugyan ezt volt,csak ilyen szinut hanytam.Mi lehet a baj,majam vagy csak sima hules?2011. dec. 12. 17:29
1/5 anonim válasza:
És péntekre már nem is gyanakdtál, hogy orvoshoz kéne menni? Sokszor voltam megfázva, de még soha nem köptem fel vért...
2/5 bánomisén válasza:
Számítógép kikapcs., indulás az orvoshoz!
3/5 anonim válasza:
Ha reggel az orrodból jött, akkor valószínüleg vérzett az orrod. Másnap, amikor gondolom krákogtál és úgy köptél véreset, az előző orrvérzés maradványait láttad. Pénteken is biztos vérzett, mondjuk azért kifele is kellett volna folynia valaminek, de ha túl sokat nyeltél akkor attól hánytál.
4/5 A kérdező kommentje:
Hat nem tom,mostmar csak szarazat kohogott,de tegnap ejjel egyfolytaban kohogtem vagy 10 percig.Orvoshoz,meg nem mek mert nallunk az orvos olyan,hogy csak nyaralni tud a penzbol.Meg elkuldeni gerincferdulessel rontgenre mikor egyenesebb a gerincem mint egy vonalzo.
2011. dec. 13. 16:20
5/5 A kérdező kommentje:
Az elozo valaszolotol kerdeznem,hogy az orverzes az almomban indulhatott be es lenyeltem vagy hogy van?Mert volt egyszer ugy,hogy mikor felkeltem tiszta ver volt az orrom s parnam,lehet valaki almomban agyon utott nem tomxD.
2011. dec. 13. 16:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!