Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valamilyen vitaminkomlex...

Van valamilyen vitaminkomlex amely ezeket tartalmazza?

Figyelt kérdés

B6, B3, B5, C, D, E

Magnézium esetleg Szelén

2011. dec. 9. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ird be a nevét belinkelem neked :D

én felfele pontoztam a 16:37est, egyáltalán nem írt hülyeséget. persze elvileg nem csak a tápkieg gyártó cégeknek lehetne jó vitaminjaik, de nekem is ez a tapasztalatom.

MLM-es baromságoknál és a népszerü multivitaminoknál nagyob dózist tartalmaznak és olcsóbbak.

mega daily one -ra voksolok eddig.

2011. dec. 9. 23:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Century Formula vassal

Ha valaki csak egy komplexet szeretne szedni, ez ár érték arányban verhetetlen. És mondjuk nem sport, vagy nehéz fizikai munkát végez, bár aki ilyen életvitel mellé keres, az nyilván kénytelen jobban körülnézni, és többet is kell rá áldoznia.

Ez kb. 3000 Ft és négy havi adag. Továbbá messze a legmagasabb vas tartalmú készítmény, amit találtam. Van vas nélküli változata is, csak azt nem tudom minek. Elvégre az vagy amit megeszel, ezért fontos a sok vas.

2011. dec. 9. 23:41
 13/13 anonim ***** válasza:
2011. dec. 10. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!