Van valamilyen vitaminkomlex amely ezeket tartalmazza?
B6, B3, B5, C, D, E
Magnézium esetleg Szelén
Nem ismerek olyat ami B3 meg B5 vitamint tartalmaz.
De daily vitamin-ban pl az összes többi megtalálható normális mennyiségben magnézium és szelén is.
B vitaminokból inkább 1-6-12 szokott multivitaminokban lenni.
Privátot írni ér? Nem tudom már hogy kell érteni itt a szabályokat. Egy rakás céggel, webshoppal kapcsolatos kérdés van, bezzeg az enyémet letiltották, mert egy céggel kapcsolatban kérdeztem.
Egyébként ezek a legtöbb vitaminkomplexben benne vannak.
B2, B6, B12. Ezeket szokták a multivitaminokba pakolni. A többi, C, D, E, Magnézium, Szelén, az van szinte mindben. Vegyél egy multit, megy egy B komplexet.
Csak ne valami Centrumot vegyél aranyáron, cserébe alig van benne valami...
Ha multi, akkor ez: [link]
Köszönöm szépen :)Mindenkinek ment a zöld kéz : )
Gondoltam arra hogy bemegyek gyógyszertárba és megmondom a gyógyszertáros hogy miket szeretnék és hátha tud ajánlani valamit.. De félek hogy valami horribilis összegűt ajánl.
Ezért gondoltam ti majd segítetek nekem, mert nem igazán vagyok otthon ezen a téren ugyanis sose szedtem vitamint:)
És persze a 16:37-as is le van pontozva, mint állat.
Nem akartam nyilatkozni a linkekről, de én is a zöld kézre böktem a 16:26-os válasz mellett.
A budibilderes már jobb, bár én abból is hiányolok dolgokat, dehát nem vagyunk egyformák.
Egyébként, amit én szedek, messze a legolcsóbb, amit találtam. Csak mondtam, én nem merek linkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!