Veletek mi történt a himlő alatt? Nektek volt ilyen? 16L
A tegnap észrevettük h himlős vagyok. (előtte rosszulvoltam, voltlázam is)Reggelre jobban kiütött. De ma éreztem először olyat, hogy pl kiütött egy hólyagszerűség a kezemen, és viszket, és utánna megdagadtak az ujjaim, de 10 perc után elmúlt. Azután ott a lábujjaim alatt dagadt meg,és olyan volt mintha egy kőre lépnék. Most meg lett egy olyan szúnyogcsípés szerű valami a bokámra. Picivel ezelőtt viszketett a sarkam, és utánna az is mgdagadt, de 5-6 perc után ez is elmúlt.
Ez csak sima himlő hatása? Veletek volt ilyen? És miért jönnek elő a testem külömböző részén ezek a szúnyogcsípés szerű valamik? Néha zsibbad is néhány lábujjam.
Nekem ilyen nem volt, rózsahimlős lettem felnőtt koromban. Magas láz, hasmenés, kiütések. De túléltem.
Milyen himlőd van? Bárány?
Az orvosom aztmondta bárány. De a tegnap voltam nála, akkor még alig volt kiütve, de mára már pirosabb és több van. De szerintem bárányhimlő.
Csak nem értem ezeket a tüneteket. De lehet ez csak a himlővel jár. De szerencsére 10 perc után elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!