Fáj a bokám, de nem tudom mi történt vele. Kérdés? Lent
Figyelt kérdés
Nem tudom elmenjek-e orvoshoz... a jobb bokám 1éve ugyanígy fájt, kibicsaklott... voltam traumatológián 2x is, többször röntgenezték, aztán mentem az ortopédiára majd fizikoterápiára, de nem változtatott semmit... idővel elmúlt bár néha fáj... Félek ugyanez áll fenn a bal bokámmal, bár a fájdalmaim nem akkor kezdődtek hogy kibicsaklott az a bokám is... így nem tudom biztosan ahhoz kötni, mert futottam is, és lehet csak rosszul érte a súlyom azt a talpamat, mert az is fájt... Most bokaszorítót tettem rá, nem tűnik se dagadtnak se pirosnak... de azok után hogy a másik bokámmal a semmiért mászkáltam hónapokig orvosokhoz nem tudom érdemes-e elmennem... vélemény? Volt esetleg valakinek hasonló?2011. nov. 30. 12:00
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit,hogy valószínűnek tartom hogy azért történhetett"baj" mert az ízületeim elég gyengék lettek, mert más okból kórházban is voltam, illetve csontgyulladás volt a csípőmben, így nem tudtam túl sok mozgást végezni :/ elszoktak az izmaim, az ízületeim a használatuktól...
2011. nov. 30. 12:02
2/3 anonim válasza:
Több mint valószínű laza a boka ízületeid, ezért azt javaslom tornáztasd, hogy megerősödjön. Nem találtam semmit ezzel kapcsolatban, de leírom, hogy én hogy javítottam a bokám állapotán. :
reggel 5 percig tart az egész. Sarokjárás kb 2 perc, lábujjhegy 2 perc, majd külső lábél, belső lábélen járás Belső lábélen járás olyan, mint a kacsa totyogás. Elellett egyél minél több aszpikos dolgot, vagy ízület erősítő valamit. Ezeket találtam, de a torna nagyon jó. Ha van időd előtte meleg víben áztatni az még jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!