Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit mondjak a családomnak,...

Mit mondjak a családomnak, miért vágtam le 3 millisre a hajam?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz szokásom van. Az, hogy eszem a hajam és hiába próbáltam mindent, semmi nem használt, hogy abba tudjam hagyni csak az, hogy évekkel ezelőtt le lett vágva a hajam és nem tudtam enni. Ez nyári szünetben volt, kendővel jártam a fejemen senki nem tudta, suliidőre megnőtt, de nem volt elég az a 2 hónap és visszaszoktam. Kb 6 hónapig vagy tovább folyamatosan rövidnek kéne lennie ahhoz, hogy végleg le tudja szokni róla. Mit mondjak a családomnak? Jobbanmondva a párom családjának, a párom tudja, hogy eszem, de Ő se tud semmi értelmesen mondani se az orvosom.

Valami ötlet? Nagyon szeretnék szép hosszú hajat majd egyszer, de így nem nől meg. És akár meg is halhatok, mert nem tudja az emberi gyomor megemészteni a hajat. :-(

Léccy segítsetek!

23/N

2011. dec. 6. 20:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát hogy a barátod családjának mit mondjál, az attól függ, milyen viszonyban vagytok a barátoddal.

Ha együtt éltek, akkor találd ki, hogy új divat, ha meg nem annyira szoros a kapcsolat, akkor az ő családjának nem kell mondanod semmit, mert semmi közük hozzá. Esetleg mondd azt, hogy a fodrász új frizurát akart csinálni neked, de eltolta, és le kellett vágni csutkára. Aztán meg megszokják, hogy ilyen rövid, és nem fognak kérdezősködni.

De a lényeg: felnőtt nő vagy, nem tartozol magyarázattal az égvilágon senkinek.

2011. dec. 7. 20:47
 12/20 A kérdező kommentje:

Együtt élek a párom családjával és jó a viszonyunk, nem arról van szó, csak az Ő életszemléletük, no meg a 74 éves nagymama életszemlélete olyan, ha nem adok rá olyan okot ami FELLEBEZHETETLEN akkor állandóan azt kell hallgatnom, hogy milyen ronda vagyok, meg jó hülye, hogy télen vágatom le a hajam ilyen hidegbe, megfázik a fejem. Apósjelöltem nem egy illemtudó jólnevelt figura na Őt is hallgathatnám állandóan mikor meglát... Szép gondör hajam van egyébként és nagyon hülyén néznék ki 3 millis hajjal.

Mit csináljak?

2011. dec. 8. 15:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

vágasd le a francba és szard le mások véleményét.

amúgy én is most készülök rövid hajat vágatni a kb hátközépig érő hajamból. de rajtam kívül csak 2 ember + a fodrász tud róla. ha valakinek majd nem tetszik, az így járt, ne nézzen rám. beveszem a leszarom tablettát :D

2011. dec. 10. 22:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Ha ez ebbe a családba olyan egyszerű lenne...
2011. dec. 11. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:
és ha felkötnéd? :S kontyba vagy ilyesmi..
2011. dec. 20. 19:45
 16/20 anonim ***** válasza:
mondd hogy annyira tönkrement a hajad vmitől (festés vagy vmi) hogy töredezett és jót tesz neki ha rövidre van vágva
2011. dec. 22. 09:25
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom még felkötni semennyire sem. De fel szoktam csatolni, de mindig kihalászok egy szálat és az a legnagyobb baj, hogy észre sem veszem míg a párom rám nem szól...
2011. dec. 22. 09:34
 18/20 anonim válasza:
Mennyi hajszálat eszel meg naponta? Nincsenek kopasz foltok a fejeden? Mióta eszed a hajad? Én jártas vagyok ebben a témában, talán tudnék valamennyire segíteni. Ha gondolod, privát üzenetet küldhetsz.
2011. dec. 23. 13:32
 19/20 anonim válasza:
4%
Ki az a debil, aki eszi a haját...? Jézusom.... Ez nem rossz szokás, hanem kreténség. Menj orvoshoz hamár magadtól nem bírsz emberként viselkedni.
2012. jan. 12. 10:32
 20/20 anonim válasza:
.
2014. aug. 4. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!