Mit mondjak a családomnak, miért vágtam le 3 millisre a hajam?
Nagyon rossz szokásom van. Az, hogy eszem a hajam és hiába próbáltam mindent, semmi nem használt, hogy abba tudjam hagyni csak az, hogy évekkel ezelőtt le lett vágva a hajam és nem tudtam enni. Ez nyári szünetben volt, kendővel jártam a fejemen senki nem tudta, suliidőre megnőtt, de nem volt elég az a 2 hónap és visszaszoktam. Kb 6 hónapig vagy tovább folyamatosan rövidnek kéne lennie ahhoz, hogy végleg le tudja szokni róla. Mit mondjak a családomnak? Jobbanmondva a párom családjának, a párom tudja, hogy eszem, de Ő se tud semmi értelmesen mondani se az orvosom.
Valami ötlet? Nagyon szeretnék szép hosszú hajat majd egyszer, de így nem nől meg. És akár meg is halhatok, mert nem tudja az emberi gyomor megemészteni a hajat. :-(
Léccy segítsetek!
23/N
Mondd, hogy a legújabb példaképed Sinead O'Connor és őt utánozod.
Egyébként miért kellene egy 23 éves felnőtt nőnek magyarázkodnia, hogy miért változtatta meg a frizuráját? Azért, mert neked így tetszik és kész. Szerintem nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni.
Szüleim megértenék, de ez a család más. Meg az ismerősök. Meg, ha esetleg munkát találok. Nem tudom, de mikor anno azon a nyáron nagyon megszívtam, mert lebuktam egy ismim előtt és azt hitte, hogy fertőző betegségem van és eltiltotta a gyerekeit tőlem.
Ez komoly dolog, mert az életemmel játszom. De nem bírom megállni csak akkor, ha nincs mit enni.
Ajjajj... És parókát nem tudsz hordani? Azt is megeszed?
Pszichológus/pszichiáter? Nem tudnak segíteni? Elvileg tudod, hogy életveszélyes, ez kényszerbetegség, segítségre van szükséged...
Mondd meg az igazat, az a legegyszerűbb. Kivel legyél őszinte, ha még a családoddal sem?
Ez egyébként egy pszichológiai kórkép, szakember tud segíteni benne, nem te vagy az egyetlen hajevő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!