Mit tehetünk bőrgomba ellen?
Figyelt kérdés
Párom tavasz óta küzd bőrgombával, semmilyen külsőleges szer nem segített eddig. Szerintem belsőleg kellene kezelni, de eddig nem hallgatott rám. Most én is találtam egyet a hátamon. tőle kaptam el vajon? sosem volt bőrgombám és nem járok semmilyen közösségi helyre, ahol elkaphatnám.2011. dec. 5. 07:12
1/2 anonim válasza:
Könnyen elkaphatod a párodtól sajnos. Canesten ecsetelő sem segített? Nem a krém, van egy ecsetelős változat.
2/2 anonim válasza:
Sokáig tart mire a bőrgomba teljesen elmúlik, nekem 3 évvel ezelőtt volt a lábamon és fél évig kezelnem kellett valami kenőccsel amit bőrgyógyásszal írattam fel. De még a mai napig kell kenegetnek canestennel mert kezd kiújulni, ezt akkor kell kezelni amikor látod hogy kezdődik, és nem akkor amikor már elég csúnyán kint van. A bőrgombát el lehet kapni elég könnyen, főleg ha érintkeztek egymásra, vagy elég ha a fürdőszoba kőre rálép és nem mossátok fel utána. Én uszodában kaptam el barátnőmmel meg két haverommal együtt, nem egy kellemes dolog, de legalább nem viszketett és nem is idegesítette a lábamat. Ezt még úgy lehet jobban kezelni ha lehetőség szerint szellőzteted, tehát nem hagyod befülledni nem izzasztod magad, ezek is sokat segítenek ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!