Magyarország miért ilyen elmaradott a gyógyszerészet terén?
Gondolkodj már kicsit. Nézz szét Mo-n és nézz szét más országban.
Hollandiában pl. legális a fű, még sincs mindenki minden nap beszívva, nincs belőle semmi probléma. Még kevesebb is a drogos, mint máshol.
Mo-n szted mi lenne, ha legalizálnák? Kész káosz.
Nem a gyógyszerészet elmaradott itt, hanem az emberek. Buták. Egyszerűen szörnyen buták.
Attól, hogy neked az orvosis fejeddel van eszed arra, hogy nem szeded 2 marokra a gyógyszereket, msáoknak még nincsen.
"De említhettem volna a nőknél az aktus utáni gyógyszert."
Nézz már szét ezen az oldalon. Olyan esetekre mondják, hogy "menj el tablettáért", hogy az eszem eldobom. Pl. pettingeltünk, nem volt szex, de a hasamra élvezett, mi tegyek? Legalább 5-en beírják, hogy "biztos ami biztos, vegyél be gyógyszert".
Az orvos egy plusz szűrő. Elmegy az ember a dokihoz, és ha nem indokolt az a szar, akkor az orvos megmondja neki, hogy nem kell. És akkor feleslegesen nem k.rja szét a hormonháztartását.
Igen, itt kicsit keverve van a szezon a fazonnal.
Igaz, itthon elég szigorúan veszik a gyógyszerek kiadását, de sok esetben ez indokolt is, szerintem az esemény utáni tabletta, az erős fájdalomcsillapítók pl. jó hogy nem kaphatók szabadon.
Viszont sok más dolognál én sem értem.
Lehet mondani, hogy itthon buták az emberek, de ez erre még nem ok. Sőt, mondhatni hogy azért ilyenek, mert már emberöltők óta az elnyomáshoz vannak szokva.
Az a baj, ami az életünk rengeteg területére jellemző itthon, hogy az állam egyszerűen kiveszi a szabad önrendelkezés jogát a kezünkből. Nem akarok idekeverni dolgokat, de gondolj csak az ön,- vagy otthonvédelemre. Megtámadnak, betörnek, és semmi, írd és mondd, semmi jogod nincs. Gyermekként vagyunk kezelve, ez mutatkozik meg a kérdező felvetésében is. És ahogy rendőrt, orvost se lehet minden panaszos mellé állítani, pedig jelenleg ez a cél.
Eleve el van rontva az egészségügy, nem mennék ebbe se bele. De hogy mi mindenért orvoshoz kéne rohangálni.... egy nagyon jó ok az egészséges életvitel mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!