Ismertek köreitekben 25-30 éves nagyon visszeres lábú férfit?
Nem vagy ezzel egyedül, hidd el! A legtöbb férfi a, nem beszél ilyesmiről b, azt sem tudja mi az és/vagy nem törődik vele.
Sajnos nem sokat tudok erről a témáról, így csak annyit tehetnék én is, hogy rákeresnék a googleban aztán mérlegelnék, hogy mit tegyek. Esetleg kérdezd meg a háziorvosodat is, hogy milyen lehetőségek vannak.
Ilyesmiről ugyan nem tudok, de az én férfi barátaim (kb. 40 személy, ennek a fele haver, a másik fele tényleg közeli) alig beszélnek ilyesmi dolgokról. Pedig mi jó kapcsolatban vagyunk, nincsenek tabuk köztünk. Mégis ha valaki valamit szégyell vagy erőtlennek érzi magát tőle (mert azt gondolja másnak nincs ilyen baja) akkor egyszerűen nem beszél róla.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy biztosra veszem, hogy nem vagy ezzel egyedül, de a legtöbb férfi lábát nem látod (egyrészt mert hosszúnadrágot hordanak, másrészt mert aki pl. szégyelli az lehet még strandra sem jár), + nem is fog senki ismerős, munkatárs megállítani azzal, hogy "hallod haver, annyira visszeres a lábam...". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!