Visszeres lábbal cellulit-fogyasztó masszázs?
Gyógymasszőr és cellulitmasszőr is vagyok.
A masszőrödnek igaza van, és áldjad a jó sorsodat, hogy egy szakértőhöz kerültél, nem egy gyorstalpalós kóklerhez. A visszereket masszírozásnál ki kell kerülni, a nagyon visszeres lábat pedig egyáltalán nem szabad masszírozni.
A vérhigító egyrészt nem játékszer, addig örülj, amíg nem kell szedned, másrészt pedig önmagában is kizáró oka mindenféle masszázsnak (belső bevérzések keletkezhetnek, amibe akár bele is halhatsz), tehát csöbörből vödörbe kerülnél.
Sajnos a te lábadat nem lehet masszírozni, törődj bele ebbe, és keress más utat a fogyáshoz. A narancsbőr meg sokkal kisebb probléma, mint a trombózis vagy a halál.
Köszönöm a válaszodat, örülök, hogy egy masszőr válaszol. Igen, pont ezért tettem fel a kérdést, mert nem tudom, hogy nem árt-e a vérhigító.
Még egy kérdésem lenne hozzád, ha a lábamat kihagyjuk, a többi részt, csípő, has, kar azt szerinted lehet? És a tekercselés utána, ha abból is kimarad a láb?
Megint én:
A többi testrészt nyugodtan lehet masszírozni, HA egyéb kontraindikáció nem áll fenn, ezeket a masszőröd kell, hogy tudja. A fájdalom a cellulitmasszázs során a köpölyözésnél szokott jelentkezni, de ha neked nincsen, akkor szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!