Így,30 éves kor körül hogyan éljen tovább az életem?
A jelek szerint szinte biztos ,hogy gyógyíthatatlan májbetegségem van aminek a lefolyása 10 év körül van.
Ez nem kamu kérdés hanem teljesen komoly ezért kérném a rosszindulatú beszólásokat mellőzni !!!
elsőnek igaza van!
egyébként a gyógyulás tényleg reménytelen?
mert nem kizárt,h kellő élni akarással esetleg!
volt a környezetemben reménytelennek mondott eset és mégis meggyógyult.mert egyszerűen élni akart!
Sajnos nincs rá gyógyír.Ez egy autoimmun betegség ami azt jelenti ,hogy ismeretlen okból az immunrendszer kezdi el pusztítani a májat.
Elkeseredés, hit? Hogyan ha azt látom ,hogy romlanak a laboreredményeim? Magam is eü-i végzettségű vagyok így nem tudom ámítani magam. A külföldi irodalom szerint sem lehet kezelni, nem gyógyítható.
Semmiképpen ne add fel! Nem tudhatod 5 múlva mit tudnak majd gyógyítani és mit nem!
Nekem szív problémám volt, amit 2 ablációs műtéttel rendbe tudtak tenni, de az orvos azt mondta hogy kb 5 évvel ezelött csak szét tették volna a kezüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!