Csomók vannak a hátamon deréktájon, mitől lehet?
Persze,szinte minden embe rizomzatában vannak csomók.
Egy alkalom nem igazén elég
Köszi az eddigi válaszokat!
Akkor ezek a csomók nem csak a hát felső részén (lapocka körül) jellemzőek, hanem deréktájon is lehetnek? Hát, az igazat megvallva nem igazán mozgok...
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm a diagnózist, ez az!
Ezt csak sebészeti úton tudják vajon eltávolítani? Kerestem a neten, sehol nem írnak a gyógymódról.
Hát ha már nagyon kitüremkedik és fáj tőle a dereka,lába....akkor ezt ki szokták vágni,de gondolom,injekciós terápia is van rá....
Itt van egy pár kérdés-válasz!!!!
De találtam egy ilyet is,kimásolom neked!!!
Kérdező:
Tisztelt Doktor Úr!
Kérdésem az lenne,hogy találtam egy csomót a derekamon és szeretném tudni,hogy ez mégis mi lehet!?
Doki:Ez lehet zsírmirigy, de lehet izomcsomó is. Ha nincs derékfájás akkor első hely a sebésztei rendeló. Ha van derékfájása, vagy volt akkor ortopédus kivizsgálás indokolt.
Neked pontosan mekkora?
Kemény tömött,és érzékeny?
Elmozdítható,vagy nem?
Ahogy telik-múlik az idő, bizony elkezdett fájni a derekam és több csomót is ki tudok már tapintani. :(
Ha nem múlik, elmegyek dokihoz..
azt nem vetted észre,hogy munka végzés vagy sok ülés után,bekeményedik kisérvesedik?
Mert lehet,hogy izom csomó izomgöb,bár azt nem lehetne elmozdítani,mert azon a kéz átugrik!
De mindegyik mozdítható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!