Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet ez ellen csinálni?

Mit lehet ez ellen csinálni?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám,hogy nagyon ritkán tudok elmenni "nagydologra". Általában legalább egy hét is eltelik a két alkalom között,de sokszor másfél,vagy akár két hét is. Ilyenkor nincs semmi ingerem,se semmi. Csupán annyi, hogy ha már sok idő telt el,egy idő után alig bírok enni,mert borzasztóan tele érzem magam állandóan.

Voltam már orvosnál, de annyit mondott,hogy az kellemetlen,és előfordul mással is,és vegyek hashajtót.

Mit lehetne tenni ez ellen? Nagyon kellemetlen tud már lenni...Mielőtt a rostot mondanátok,sok rosttartalmú ételt fogyasztok.

2011. nov. 24. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Én, túlzás nélkül, a tíz napba kb. belehalnék. Viszont nem hülyeség. Tele vagyunk manapság lerakódásokkal.

2011. nov. 24. 10:48
 2/3 A kérdező kommentje:

Hidd el,10 napnál már elég kellemetlen...

Köszönöm a linket!

2011. nov. 24. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:

A linken ajánlott kúra tíz napjára gondoltam.

Nagydolog nélkül még nem voltam három napnál tovább. Sőt, szerintem még annyi se volt soha.

2011. nov. 24. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!