Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy nem növök?

Mi lehet az oka hogy nem növök?

Figyelt kérdés

Régebben rohamosan el kezdtem nőni, de egy pár éve nagyon megálltam növésben. Lehet ennek oka, az étkezés? Pár éve kivontam a kenyeret és többnyire a vöröshúst az étrendemből ennek a fogyókúra volt az oka. Lehet esetleg a napi 1-2 alkalommal megtörténő maszturbáció? Vagy csak egyszerűen ok nélkül megálltam növésben?

14/F

2011. nov. 22. 17:44
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

A fogyókúra alatt azért megvolt a vitamin és ásványi anyag bevitel? Talán az lehet a gond, hogy valamit nem eszel, amit kéne.

2011. nov. 22. 20:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Tulajdonképpen nem volt olyan fogyókúra az, kevesebbet ettem többször és kivontam a kenyeret és a vörös húsokat az étrendemből. Ezen kívül szerintem, mindenből megfelelő mértékben ettem. Tehát a válaszom a kérdésedre, hogy lehet, de kevésbé valószínű.
2011. nov. 22. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!