Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Trombózisom volt, és tüdőemból...

Trombózisom volt, és tüdőembóliám. Ebben jártas embereket kérném, tudnátok nekem válaszolni néhány kérdésre?

Figyelt kérdés
Szeptember 13-án kerültem kórházba, Három részen találtak Trombózist: térdhajlatnál, combhajlatnál és hastájékon. Mind a három a bal oldalon. Majd a kórházban kaptam tüdőembóliát. Nem tudom hogy mikor kezdhetek egy kicsit sportolni. Meg azt se hogy miket lehet csinálni(kondi, futás,stb...) A lábam még azóta is láthatóan vastagabb, ez mikor múlik el? A harisnyát meddig kell hordani? Rengeteg kérdésem van, de egy orvos se válaszol rá!!! Előre is köszönöm mindenki válaszát!

2011. nov. 14. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia kérdezô,ha jàrsz még erre szeretnék beszélni veled!!!
2016. okt. 13. 10:20
 12/12 anonim válasza:
Ha jár erre a kerdező én is szívesen beszélgetnék erről. Vagy valakivel aki színtén megélte ezt. Én most 11 napja kerültem kórhàzba mélyvénás trombózissal combtőtől medencéig és volt vérrög a térdhajlatomban is. Tegnap engedtek ki kórházból és 2 nap utan mondták hogy felkelhetek,de hát azota is alig tudok menni! Eléggé fáj,nem tudom meddig fog ez az állapot tartani? 2-3 perc utan pihentetnem kell.1 hónapig mèg csak itt lakasban mozgolodhatok sokat fekszem. Vettem 2 es kompresszios harisnyat amit ma kiprobaltam de nagyon szoros volt es jobban fajt tőle a làbam így vissza tértem a faslira. Lehet azt a harisnyat nem lehet hordani még hogy ennyit fekszem?
2017. jan. 7. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!