Mitől fáj a fülem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, viszketett és a kisujjamat bedugtam a fülembe de mikor meg akartam vakarni és megnyomtam a fülem akkor nagyon fájt. És még most is ha nyomom. Nem emlékszem hogy bárhova beütöttem volna vagy olyan lett volna amitől fájnia kéne. Ennél jobban megmagyarázni nem tudom, de nem fájt még így, esetleg a hidegtől lehet, felfáztam és amiatt fáj a fülem is?2011. nov. 14. 13:36
1/5 bánomisén válasza:
Hol fáj pontosan? A cimpád belül? Mert akkor az is lehet, hogy pattanás nő benne, az iszonyúan tud fájni - viszont nem halálos és hamar elmúlik :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Huh hát nem tudom annak a résznek mi a neve:SS
Itt ahol a képen pirossal bejelöltem:
Ha benyúlok az ujjammal a fülembe és fölfelé bökdösök ott fáj:S Az előbb kicsit bele is nyílalt. Már a fülhallgatót is fáj betenni pedig attól sose szokott fájni.
2011. nov. 14. 13:59
3/5 bánomisén válasza:
Szerintem egy szép kis pattanás fejlődik ott szép csendben. Időnként nekem is van és tényleg nagyon fájdalmas. Bírd ki, előbb-utóbb elmúlik.
4/5 anonim válasza:
Pattanás van a füledben, ha csak akkor fáj amikor nyomod. Tegyél kamillás körömvirággal megkent vattát a füledbe, és lassan megérik és kifakad. Ne nyomkodd, mert még nagyobb baj csinálsz magadnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem pattanás vagy nem tudom...a fülhallgatót nehezen tudom betenni mert olyan mintha be lenne dagadva, ha pedig hason fekszek és azon az oldalamon vagyok akkor is fáj a fülem a nyomástól:S így is esélyes lehet a pattanás, nem valami gyulladás?
2011. nov. 18. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!