Mitöl fáj a fülem, mikor nyelek?
Figyelt kérdés
nem tudom ezt most milyen kategóriába kéne irni, de egészség, és nő is vagyok :D
szoval. kb 1 órája vettem észre, hogy néha mikor nyelek, akkor fáj a fülem. gondolom a dobhártyám, mert beljebb fáj.
az előbb ásítottam is, és akkor is eléggé fájt. ez mitöl lehet? olyan szúró érzés félét érzek.
15 éves vagyok
2010. nov. 21. 17:02
1/4 anonim válasza:
ilyen nekem is volt... begyulladt a füled...ha rosszabbodik és nem mész vele orvoshoz akkor elviselhetetlenül fog fájni, majd a végén átszakad a dobhártyád és pár napig folyik belőle a gennyes vér.majd pár napig fülzúgásod lesz(tapasztalatbó írom)az orvos általában átszúrja egy tűvel, hogy csökkentse a nyomást, és, hogy ne károsodjon a dobhártya
2/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt múlthéten és kiderült középfül gyulladásom van! Menj el orvoshoz mert addig nem múlik el. Miután nagynehezen én is elmentem 3-4 napra rá semmi baja nem volt.
3/4 anonim válasza:
Nekem is irtóasztóan fáj...ajánlom a fülcseppet és az Algoflex-láz,fájdalom és gyulladáscsökkentőt,én azt szedem. Érdemes szerintem megnézetni egy orvossal...Ne feküdj mert attól csak még jobban fáj! Inkább ülj.Ja és még a Tantum verdét is ajánlom..tudom hogy az torok de nekem sokat segített és a citromos íze mennyei :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!