Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan aktiválhatnám a bal...

Hogyan aktiválhatnám a bal agyféltekémet?

Figyelt kérdés

Jobb kezes vagyok, működik rendesen az egész jobb oldalam, beszélni is tudok rendesen, de azon kívül semmi sem megy ami logikus, "értelmes"...A humán tantárgyak jól mennek. A matekot meg fizikát nem értem, mert túl logikus(tudom hülyén hangzik), de a humánok meg csak úgy maguktól mennek.

Mindig logikátlanul csinálom a dolgaimat pl sajátos rendem van, ami másnak rendetlenség:D...A legfurcsább, h a Portal 1-2 meg a logikai játékok könnyen mennek, de elméletileg ezeknek nem kéne menniük.

Am azért lenne fontos, mert majd le szeretnék érettségizni és ehhez kellene a matek, meg nem szeretnék megbukni, két tesóm már bukott:/(3 van)

Az egész családom rossz reálból, de annyira, mint én, olyan nincs senki.

Bocsánat, h ha értelmetlenül fogalmaztam.

2011. nov. 12. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom tudnának-e a szüleid finanszírozni egy agykontroll tanfolyamot, de van külön gyerekeknek. Nem tudom mi ott a felső korhatár, beleférsz-e, de azt tudom, hogy annak része ilyen foglalkozás.

Ha másképp nem kivitelezhető a dolog, küldöm ezt a linket, ahol könyveket, CD-ket lehet rendelni, a gyerktanfolyam segédanyagait. Ezek közül az utolsó:Észkapcsoló agytorna- Észkerékkapcsoló című erről szól, gyakorlatokkal.

[link]

2011. nov. 12. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!