Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől van a homályos látás?

Mitől van a homályos látás?

Figyelt kérdés
Utoljára 2024 augusztusában jártam szemészeten. Akkor csak annyit mondtak hogy vegyek +1 dioptriás szemüveget olvasáshoz a DM-ben. Na de a homályos látás mitől van?

ma 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Ilyent biztosan nem mondtak.
ma 17:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Szemszárazságtól is lehet.
ma 17:37
 3/9 A kérdező kommentje:
1-esnek! De igen. Oly annyira hogy nem is írtak fel szemüveget! És na jó nem a DM-ben hanem a Rossmanban vettem végül +1-es dioptriás olvasó szemüveget.
ma 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Beszrok hogy egy optikában ilyet mondanak
ma 18:16
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es! Semmilyen optikában nem voltam! Ha elolvastad volna akkor tudnád hogy szemész orvosnál voltam! És nem optikában! És tényleg mi is az a Optika? Még gyszer a kedvedért szemész orvos az SZTK-ban mondta hogy a DM-ban vagy a Rossmanban kapható olvasó szemüveg! Mivel csak +1 dioprtriás kell ezért nem írnak fel, külön szemüveget. Most mit nem értesz ezen? - Egyébként a Rossmanos +1-es dioptriás szemüveg egyenlőre meg teszi! És látok vele olvasni!
ma 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mentális betegséged van?
ma 18:49
 7/9 A kérdező kommentje:
6-osnak egy kis fejtörö! BNO Kódokkal: F4120, G4700, F4320, F2520, F0630. Ezekkel kezelnek a Pszhiátrián.
ma 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha szemész orvos mondta, akkor érzékelte a mentális zavarod, és ezzel rázott le. De így sem etikus.
ma 19:09
 9/9 A kérdező kommentje:
8-as! A mentális betegségnek mi köze van a látáshoz? Illtve hogy függ a kettő össze? Egyébként meg nem csak mentális betegségem van. Hanem 2-es típusú diabéteszem is van, amely többszörös szövődményei is vannak. Pl: látás zavar, magas vérnyomás, hideg kezek, zsibbadó karok, lábszár fekély, stb. De ezeknek mi köze a mentális betegségnek? Főleg a látáshoz?
ma 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!