Szerintetek ez segíthet a problémámon? (lent)
Eléggé nagy gonddal küzdök ami igen zavaró a számomra.
Tehát én kb 173 cm magas vagyok és a derékbőségem mindössze 73 cm rohadt kevés konkrétan darázsderekú vagyok mint jó pár lány, elképesztően zavaró számomra és önbizalom romoló.Én nyáron sem fürödtem sehol nem merek félmeztelenül mutatkozni.
Bár ettől függetlenül megvan a kocka has de a medencecsontom is látszik.
Ezért szeretnék tanácsot kérni, mivel lehetnék normális derekú mint a többi fiú/férfi.Mit egyek és mennyit meg, hogy növelhetném meg a derekam bőségét(ne csak előre oldalra is).Nekem olyan elképzelésem van, hogy napi 60 felülés, és 60 törzshajlítás segíthetne de szeretném a tanácsotokat kérni...
Köszönöm előre is!
Ahogy én el tudom képzelni az alkatodat a megadott paramétereid alapján, egyszerűen sovány vagy. Amire szükséged van, az a változatos, egészséges étrend napi ötszöri étkezésre elosztva. Maximum addig, amíg be nem indul a hízás folyamata, kicsivel emelheted a szénhidrát bevitelt. Hogy ne csak hájasodj, hanem a tényleges célodhoz közelíts, válassz valamilyen sportágat, amit rendszeresen van kedved végezni, és megmozgatja minden izmodat. Ez majd növeli az étvágyad, és felépíti az arányos izomzatot.
Hogy mi a változatos, egészséges étrend?
Tartalmaz:
Növényi és állati fehérjét - ez az izomzat építőköve
szénhidrátokat - ez adja az energiát
vitaminokat - ez támogatja az immunrendszert, az idegrendszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!