Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem mondani jó...

Tudnátok nekem mondani jó immunerősítőket?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elég sokszor voltam beteg,voltam vérvételen is,és 17 volt a lymphocita számom,20 felett a normális.A herpeszem is elég gyakran kijön,nem tudom ennek mennyi köze van hozzá.Szinte mindenfélét eszem,gyömölcsöt,zöldségeket,kenyeret,húst,olajos magvakat,napi szinten tejtermékeket,c-vitamint is szedek pluszba,napi 500 mg-ot.Tudnátok mondani jó immunerősítőket,amikkel biztos hogy meg tudnám erősíteni az immunrendszerem,és lehetőleg ne ilyen kapszulák,meg ilyenek?

18/L

2011. nov. 5. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Van szerelmi bánatod? Nem stresszelsz valamin? Pl: idén fogsz érettségizni? Ha igen, akkor sincs még ezen stresszelni valód.

Mozogsz rendesen?

Sétálsz eleget? Vagy eleget levegőn?

2011. nov. 5. 09:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Esetleg Béres csepp? Az folyékony...

De ha mégis bevállalnád a "kapszulákat meg ilyeneket", akkor szedj D vitamint!

2011. nov. 5. 10:01
 3/11 A kérdező kommentje:

Nincs szerelmi bánatom,és nem is stresszelek,nem idén érettségizem,hanem jövőre:)

Viszont azt kifelejtettem,hogy szinte egyáltalán nem mozgok,pedig rám férne nagyon is.Ez lehet a baj?

2011. nov. 5. 10:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Béres cseppet se szeretnék szedni,mert a legtöbb ilyen készítmény növeli az étvágyat,és én meg most nagyon nem szeretnék hízni,sőt fogyni akarok.
2011. nov. 5. 10:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen, jól jönne egy kis mozgás.

Ússz, fuss, szerintem ezeket egyedül a legjobb, de ha nem akarsz egyedül, rángass el valakit magaddal.

Én a tornát otthonra javaslom. Sokszor jártam gyógytornára, onnan gyűjtöttem pár gyakorlatot (egészségeseknek is jók):

[link]

[link]

Néha menjetek el egy-egy parkba, ligetbe, esetleg túrázni a haverokkal.

Ha a herpesz tényleg gyakran jön elő, én a bőrgyógyászt javasolnám. Ő ad gyógyszert vagy valamit ellene, ha tényleg indokolt.

Szerintem az, hogy eltolódott a fehérvérsejtjeid aránya, még önmagában nem nagy ügy... Az össz FVS-számod mennyi volt? Ja igen, az orvos mit mondott? (Bár, sokszor nem mondanak semmit... Pedig az ő dolguk lenne a PONTOS tájékoztatás!)

2011. nov. 5. 10:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Az FVS szám az melyik?Az orvos semmit nem mondott,csak annyit,hogy ez szinte teljesen jó vérkép,nem kell vele foglalkozni.

2011. nov. 5. 10:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Fehérvérsejt. FVS vagy WBC is lehet a papíron.

Nálam a vvt-vel kapcsolatban volt több érték is rossz. Meg minden érték vmelyik határon. U.azt mondta több orvos is, mint Neked...

2011. nov. 5. 10:49
 8/11 A kérdező kommentje:
A WBC-m az 7,7,és 4-10 között a jó.
2011. nov. 5. 10:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Na, ez tökéletes.
2011. nov. 5. 10:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Amúgy nem akartam rögtön neked esni, hanem segíteni akartam. :) De most jöjjön a "feketeleves": olyanra, hogy immunerősítés, ebben a formában és a szónak ebben az értelmében nincs szükség. Nem is tudod megvalósítani, és ha tudnád is ártanál vele.

Viszont tényleg kezdj el mozogni, mert azért az egészségesebb életmódnak vannak áldásos hatásai! :)

2011. nov. 5. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!