Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 2 napja görcsösen fáj a...

2 napja görcsösen fáj a hasam, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap óta folyamatosan puffad és görcsöl lent a hasam. Nagy wc előtt majdnem elájulok, annyira. Nem ettem semmi szokatlant. Sokan kaptak el mostanában hányós, hasfájós vírust a suliban, de én nem hányok, nincs is hasmenésem.

17 éves fiú vagyok, szóval női dolgokat nem kell írni.

tegnap 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyél be nospát, ha görcsöl. Sok minden lehet. Epekő például. De lehet benyeltél egy gyomorrontást, aminek nem feltétele a hányás. De akár hasnyálmirigy gyulladás is lehet, bár ez elvileg nagyon fáj és már SBO-n lennél szerintem.
tegnap 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
1. Ne írjál már olyan marhaságokat, hogy epekő meg. hasnyálmirigy gyulladás.Azt sem tudod, hogy ezek hol fájnak, csak félrevezeted.
tegnap 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Hasnyálmirigy a hasnál fáj. Köldöknyilas és a felett, amely kisugározhaz a hátba is, tehát jól írtam: hasnál fáj. Nem a lábánál :D

2. Epe miatti görcs is a hasnál fáj.

A kérdező nem írta le konkrétan mely terület érintett. Én lehetséges okokat soroltam. Ez alapján akkor utána tud nézni.

tegnap 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Leírta:alul. Ott nem fájnak amiket írtál, úgyhogy marhaság.
tegnap 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Akár bélelzáródás is lehet, el kellene menni az orvoshoz, de minél előbb.
tegnap 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha bélelzáródása lenne akkor nem itt írogatna, hanem a sürgősségin lenne már.
tegnap 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennyi sok okos embert. Talalgassuk csak ki mi a baja, nyilvan. Szerintem ha nem mulik el akkor doki.
tegnap 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!